Fortjent avancement

Efter kampen fik vi nogle reaktioner fra en flok spillere - der allesammen var meget tilfredse med både resultat samt aftenens præstationen.

Pieros Sotiriou
"Jeg er naturligvis glad for sejren, og for at vi nu er videre til den næste runde. Aftenens kamp var jo en finale for os, vi vidste at vi skulle vinde - specielt da vi fik at vide, at den anden kamp stod 0-0 ved pausen - men vi leverede hvad vi skulle. Vi skabte chancer, vi havde et klart spillemæssigt overtag - og vi fik scoret de nødvendige mål. At jeg selv kom på tavlen i en vigtig kamp, var selvfølgelig godt, men det vigtigste var den team spirit vi viste. Og så selvfølgelig et stor tak til vores fans, der igen leverede en flot opbakning".

Nicolai Boilesen
"Vi er lettede, det er nok det følelse, der bedst beskriver hvordan vi har det. Vi vidste jo, at gik vi ikke videre, ville de blive betragtet som en fiasko, så derfor er vi selvfølgelig glade for sejren og for, at vi nu er videre. Derudover synes jeg, at det var en fortjent sejr, og jeg synes også, at det er fortjent nok, at vi går videre fra gruppen - for vi har leveret et godt og stabilt niveau i løbet af de seks kampe i gruppen".

Michael Lüftner
"Ja, jeg scorede - men det vigtigste er nu engang, at vi gik videre. Det er meget vigtigt for en klub som vores. At jeg fik scoret, kan jeg blandt andet tanke Santander for, for han blokerede flot - og så var det nemt for mig, at heade bolden i mål. Vi skal selvfølgelig nyde sejren og det videre avancement, men lige nu skal vi fokusere på søndagens kamp mod AaB". 

Rasmus Falk
"Efter vores kamp i weekenden var det godt at svare igen med en god kamp, og godt at slutte her i Telia Parken med en god oplevelse. Vi har jo kæmpet en del her i efteråret, så det var selvfølgelig godt, at vi får en sejr i dag, og får vist hvad vi kan. Vi fik vist, at på en aften hvor vi skulle levere et resultat, så gjorde vi det - og gjorde dermed arbejdet færdigt.

Afslutningsvis rundede Falk af med et smil - og det i retning af Peter Ankersen - da han sagde, "...at det tilsyneladende havde hjulpet, at Ankersen var blevet klippet - for ikke alle kan bære at spille med så langt et hår...".