U-18 vinder Påsketurnering

Fortjent 2-0 sejr til U19-holdet

F.C. Københavns U19-mandslab var lørdag eftermiddag i aktion i det jyske, hvor de mødte AGF/Viby, og ganske som U17-holdet og SAS Ligaholdet, så hev U19 også en to-måls sejr hjem. U19 vandt nemlig kampen mod AGF/Viby med 2-0.

Af Jan Eliassen

Med sejren over bundholdet AGF/Viby har F.C. Københavns U19-hold nu efterhånden fået manifesteret sig som et midterhold, frem for et hold i den nederste del af tabellen.

FCK U19 startede dagens kamp godt, fik lagt et tungt pres på AGF/Viby, og fik stresset deres bagkæde, og der gik heller ikke mere end 11 minutter før F.C. København kom i front. Haydar Said slog et frispark perfekt ind i feltet, og her headede Lasse Horn den ind til københavnsk føring.

Efter målet sad F.C. København helt på kampen, og ca. et kvarter senere fik U19-holdet frispark på mere eller mindre samme sted. Haydar Said slog atter et perfekt frispark ind i feltet, og denne gang var det Jonas Henriksen der satte panden på – og så stod den 2-0.

I anden halvleg var det i endnu højere grad F.C. København der sad på spillet, og det må nærmest betegnes som et mirakel at anden halvleg endte uden scoringer. FCK kom frem til 5-7 store chancer, og dette burde normalt have givet minimum to mål – men resulterede altså ikke i yderligere scoringer. Så efter 90 minutter var stillingen 2-0, og det var en yderst fortjent sejr, der dog burde have været et par mål større.

Træner Brian Riemer havde denne kommentar til FCK.DK om dagens sejr:

- Jeg er en glad mand, for efter at vi tabte den seneste kamp, så var det dejligt at genoptage turneringen med en sejr – og det endda med en fortjent og sikker sejr. En af de spillere, der i dag virkelig var med til at afgøre det til vores fordel var Haydar Said – for han fik vist det høje niveau han er i besiddelse af. Jeg er tilfreds med hele holdets indstilling og den professionelle måde spillerne griber kampen an på. I dag slog vi til, når vi skulle slå til.

F.C. Københavns U19-hold møder næste gang AaB. Kampen spilles den 16. maj klokken 1500 på Frederiksberg.