Fornuftig afslutning

Året 2003 lakker mod enden. Det gælder også for første halvdel af årets SAS Liga. Der resterer to runder, hvor den næstsidste afsluttes søndag aften. F.C. København skal en tur til Viborg hvor de grønblusede venter på Viborg Stadion.

2003 har for F.C. Københavns vedkommende blandt andet resulteret i et dansk mesterskab. Det har også resulteret i en flot udebanestatistik i SAS Ligaen:16 kampe på fremmed græs er det blevet til. Ni sejre, fem uafgjorte og kun to nederlag er det imponerende facit indtil videre.

Den tiende udesejr kan meget vel komme søndag. F.C. København tager til Viborg med en 16-mands trup, der offensivt står uden Sibusiso Zuma, som døjer med en lyskenskade. I Zumas fravær bliver det efter al sandsynlighed Álvaro Santos der skal levere de kreative indslag, og formentlig også målene.

Og Viborg Stadion og mål er to begreber der går hånd i hånd. F.C. København har de seneste par år haft en flot målsnit mod Viborg i Jylland. Sidst endte det 2-2, og faktisk har F.C. København scoret minimum to mål pr. kamp på Viborg Stadion siden 2001.

Peter Nielsen spiller sin sidste udebanekamp i sin karriere, og kender man F.C. Københavns kaptajn ret, så vil han ikke gå fra banen uden en sejr i sin rejse til Jylland som spiller. Peter bliver uden tvivl manden der skal erobre midtbanen i kampen, og skabe det nødvendige overtag til Byens hold.

Som skrevet øverst i denne artikel, så nærmer vi os afslutningen på år 2003, og det skal færdiggøres ordenligt. Der skal høstes masser af point i de to sidste kampe for at holde trit med (eller måske indhente) Esbjerg og Brøndby foran os. Samtidig kan F.C. Københavns loyale fanskare får noget at lune sig på efter UEFA Cup-skuffelsen, og dermed slutte godt af på næste søndag i PARKEN, når AB kommer på besøg og Peter Nielsen spiller sin sidste kamp.