Viktor Fischer

Fokus på Vejle

Inden onsdagens opgør er der fire kampe tilbage i grundspillet, og med 21 point har Vejle tre point op til slutspil-stregen, hvor OB ligger nr. 6 med 24 point.

Vejle har en hjemmekamp mod netop OB på søndag, og herefter venter AaB hjemme og FC Midtjylland ude, men de skal snart til at vinde igen, hvis de vi holde liv i håbet.

Vejle har kun vundet én af de seneste 12 Superligakampe, og det var 1-0 i Haderslev i den anden kamp efter vinterpausen.

Ellers skal vi tilbage til en 3-1-sejr i Aalborg den 26. oktober, hvor vejlenserne var inde i en stærk periode med tre sejre i træk, efter at vi spillede 2-2 derovre den 27. september i en kamp, som de også kunne have vundet.

Hvis de kigger nedad i tabellen, så er der stadig 10 point til Lyngby på næstsidste pladsen, men vi ser da gerne, at Lyngby ”laver en Vejle” og også vinder tre i træk efter at have spillet 2-2 mod os. Det gik jo meget godt i Haderslev i går, og i de næste to runder møder Lyngby FC Midtjylland og Randers FC.

Vejle møder også Randers FC, når de om en uge spiller returkamp i Sydbank Pokalens kvartfinaler efter 0-0 i det første opgør i Vejle. Tidligere har Vejle elimineret Hobro, Brabrand og Hvidovre.

(Artiklen fortsætter under billedet)

unibet ANNONCE | 18+ | STOPSPILLET.DK | SELVUDLUK VIA ROFUS.NU | SPIL ANSVARLIGT

Indbyrdes kampe
Vejle ydede god modstand, da vi senest spillede 2-2 i Nørreskoven, men fik ikke den første sejr over løverne siden april 2000, hvor de vandt 4-1 i Parken.

Tre af vores seneste syv indbyrdes opgør er dog endt uafgjort, men det har hver gang været i Vejle. I Parken vandt vi senest 2-0 for to år siden, i øvrigt på præcis samme dato, 3. marts, som vi mødes i morgen. Ellers har vi ikke mødt Vejle hjemme i over 10 år.

Holdet
Vejle har hidtil bruge 31 spillere i Superligaen, og det er flest af alle hold. Vi har brugt næst flest (29) efterfulgt af FC Nordsjælland og Lyngby med 28.

I fredagens 0-0 hjemmekamp mod AC Horsens startede Vejle med

German Onugkha, Wahid Faghir
Arbnor Mucolli, Ylber Ramadani, Saeid Ezatolahi, Allan Sousa
Pierre Bengtsson, Juhani Ojala, Denis Kolinger, Tobias Mølgaard
Alexander Brunst