Første træningsdag

Onsdag klokken 10:00 samledes F.C. Københavns spillertrup for første gang efter sommerferien og afviklede en halvanden times lang træningsession.

Det var dog langt fra alle spillere der var til stede, da landsholdsspillerne (Michael Gravgaard, Jesper Christiansen, Atiba Hutchinson, Brede Hangeland, Jesper Grønkjær, Marcus Allbäck og Niclas Jensen) har fået en ekstra uge fri før de igen tropper op på Nummer 10. Niclas Jensen var dog alligevel forbi i dag for at tage en kort løbetur sammen med den resterende del af truppen.

Efter løbeturen hyggede spillerne sig med en gang fodtennis, hvor trioen Ailton Almeida, Oscar Wendt og Fredrik Berglund viste sig suveræne, og vandt i overlegen stil finalen mod Nikolaj Hansen, Mads Laudrup og Lasse Qvist.

Udover Mads Laudrup, der nu permanent er rykket op i førsteholdstruppen, er den unge midtbanespiller, Jacob Neestrup, ligeledes blevet indlemmet i de danske mestres trup. Ydermere kommer ynglingemålmanden, Frederik Vang Larsen, til at træne en del med så længe det passer ind med hans skolegang.

FCK.DK var tilstede ved onsdagens træning og fangede lidt billeder af den hyggelige formiddag på Nummer 10:

 

Anders Storskov tager sig en kort snak med Mads Laudrup

Hjalte og William drøfter verdenssituationen

Samling efter dagens løbetur

En glad Morten Bertolt

Nyoprykkede Jacob Neestrup i en gang fodtennis

Målmand, Frederik Vang Larsen, der kommer til at være en del med omkring førsteholdstruppen

Dagens vindertrio: Bella, Oscar og Ailton

Fotos: Daniel Rommedahl / © F.C. København