Spillerne går på banen

Flere end 30.000 har sikret sig plads til FCK-FCN på mandag

Der kommer igen til at være rigtigt pænt besøgt i Parken, når vi mandag tager mod FC Nordsjælland. Flere end 30.000 har allerede sikret sig plads og i skrivende stund er der under 50 ledige pladser tilbage på C-tribunen, mens Familietribunen er udsolgt. 

Familietribunen udsolgt – sidste udkald til C-tribunen
Der er nu udsolgt til Familietribunen til årets første hjemmekamp i 3F Superligaen, når FC Nordsjælland gæster Parken kl. 19.00. Samtidig er det sidste udkald, hvis du vil have plads på C-tribunen, som snart også er udsolgt – mens der fortsat er gode pladser at finde på A-tribunen.
 
Vi forventer også, at Sektion 12 igen bliver fyldt. Sektion 12 nedre er udsolgt, mens der stadig er pladser at finde på øvre. Vi anbefaler, at du snart sikrer dig plads, hvis du vil på Sektionen til den vigtige kamp. 

>>> Find din plads til kampen på billet.fck.dk her 


Færre tomme pladser i Parken - Husk at udlåne/frigive din plads, hvis du selv er forhindret
Vi har sammen med Carlsberg nu øget indsatsen mod ikke-udnyttede pladser, så der kommer endnu flere F.C. Københavnere på lægterne i Parken.

Vi håber derfor, at du vil bidrage til at fylde Parkens pladser i hvidt og blåt, også når du selv er forhindret. Faste pladser og billetter kan nemt udlånes og frigives via. F.C. København-appen. Se guides mm. på: FCK.dk/fyldparken

 
Prøv Match Day Hospitality
Husk du også også mulighed for at opleve vores eksklusive Match Day Hospitality koncept med spisning inden kampen. Find mere om det her