Viktor Fischer

Fischer: Torsdag venter en vildt vigtig kamp for os og alle FCK'ere

Dagen efter sejren i Randers er der i dag en let omgang restitutionstræning, efter de seneste ugers tætte kampprogram, og søndag har spillerne en velfortjent fridag. Men tankerne er allerede rettet ind mod den hidtil største og vigtigste kamp i sæsonen:

“Vi fik begravet skuffelsen fra Røde Stjerne kampen i går, hvor hele truppen viste sin stærke karakter! Nu har vi alt vores fokus rettet ind på Riga-kampen på torsdag," lyder det fra Viktor Fischer.

"Vi har været kede af, at vi ikke kunne give de utrolige 30.000 tilskuere et videre avancement i tirsdags, men vi vil forsøge at løfte os for alle der kommer på torsdag for at give dem flere store oplevelser i efteråret."

"FCK hører til i Europa, og det er et stort mål for os at komme med i gruppespillet. Vi oplevede en helt fantastisk kulisse i tirsdags, og jeg håber virkelig, at folk igen vil komme ind og skabe en stærk hjemmebane sammen med os."

"Vi ved, at vi er favoritter, og det skal vi kunne håndtere. Det er jeg også sikker på, at vi kommer til at gøre. Vi er meget sultne efter at spille europæisk fodbold, og det er en del af ens identitet som FCK’er, at vi er en international klub."

"Derfor venter der en vildt vigtig kamp for os og for alle FCK’ere," slutter Fischer.


>> Find din plads til playoff-hjemmekampen mod Riga FC

(Platin- og guldkort har kampen inkluderet, mens øvrige sæsonkort og abonnenter skal tilkøbe kampen, hvis man ikke har den europæiske kval.pakke.)