Viktor Fischer

Fischer og Boile: En meget professionel sejr

Vi fik den anden sejr i træk, da vi kunne tage fra snelandskabet i Hobro med en 2-0-sejr i bagagen. Dagens anfører Nicolai Boilesen og målscoreren til 1-0, Viktor Fischer, var glade for den måde, de tre point kom i hus på.

Nicolai Boilesen
Vi spiller under meget svære omstændigheder. Men efter vi kommer foran 2-0, synes jeg, at vi kører sejren professionelt hjem. De har stort set ikke andre chancer end de få, de kommer til på dødbolde. Vi har haft det svært på udebane i løbet af sæsonen, så det er dejligt, at vi får vist, at vi også kan andre steder end i Telia Parken.

Vi gennemfører kampen på en meget professionel måde. Vi er bedst i første halvleg og får også scoret vores mål. I anden halvleg spiller vi på en ren snebane, men kunne alligevel have scoret flere mål. Jeg synes, at vi var gode til at kombinere på jorden på trods af de svære forhold. Falk var rigtig god i småspillet, og Pieros var god til at gå op i duellerne, når de var der.