Viktor Fischer

Fischer før DERBY: Nu skal vi ud og bevise os i Superligaen

Spillerne var for en gangs skyld nogenlunde tidligt hjemme efter en europæisk udekamp, for flyet fra Göteborg landede allerede kl. 23 i Kastrup.

Der er dog ikke længe til, at det går løs på søndag kl. 14 med sæsonens første DERBY:

"Det er jo et tidligt tidspunkt i sæsonen, det kommer på," bemærker Viktor Fischer inden formiddagens restitutionstræning på Nummer 10.

"Men vi kommer med en god oplevelse fra kampen i går, som giver selvtillid og tro på tingene, men vi skal stadig ud og bevise os i Superligaen."

"Det var stadig ikke godt nok, det der skete i søndags, og der er også meget, vi kan forbedre fra i går. Men så er det er jo en fantastisk mulighed, at vi kan vise det mod lige netop Brøndby."

"Det er altid en skuffelse, når vi ikke kan have vores fans bag os, og selvfølgelig især i de her kampe mod Brøndby. Men vi må lægge skuffelsen til side og finde vores stolthed frem og den indre ild. Og så ved vi, at vores fans sidder derhjemme foran skærmene og støtter os," slutter Viktor Fischer.

Fischer har vundet 4 af sine seneste 5 DERBY og blev matchvinder med begge målene, da vi vandt 2-1 i hans seneste DERBY i december 2019.