Jubel efter scoring

Finaleklar efter 5-3 i vild pokalkamp

Var det her den vildeste pokalkamp i Parken nogensinde?

Det var i hvert fald den bedst besøgte, bortset fra finaler, med 25.255 på tribunerne, og de fik en helt forrygende forestilling af de to hold.

I de første tre minutter havde gæsterne to store målchancer, men efter syv minutter kom vi foran, da Claesson headede et Daramy-indlæg i mål.

Kort efter udløste et VAR-tjek straffespark mod Valdemar Lund, og Nuamah udlignede fra 11-meter pletten.

Bolden var dårligt givet op, før Claesson bragte os foran igen, da forsvaret ikke fik clearet et Daramy-indlæg godt nok, og efter efter 20 minutters spil øgede Jordan Larsson med et hovedstød, efter at Claesson havde headet bolden mod mål.

Fire mål på 20 minutter - men resten af halvlegen bød flere gode muligheder til de meget veloplagte løver.

Vi lagde også stærkt ud efter pausen og dominerede spillet og kom foran 4-1 efter 63 minutter, da indskiftede Vavro scorede på et fladt langskud efter en dødbold lige uden for FCN-feltet.

Med en tre-målsføring tegnede alt lyst og lovende for løverne, men på otte minutter svarede FCN igen med to hurtige mål af Jacob Steen Christensen og Walid Faghir.

Dermed var de to hold helt lige sammenlagt, men kun i fem minutter - så fik Daramy straffe efter et VAR-tjek, og Diogo Goncalves kom i samme spilstop på banen - og scorede stensikkert.

Spændingen holdt sig til det sidste, men resultatet holdt - og dermed kan vi se frem til en pokalfinale mod AaB i Parken torsdag den 18. maj.