Fernandez: Rekorden snuppes på søndag!

Heine Fernandez' mål til 1-1 mod OB var en tangering af den danske scoringsrekord. Jyden har nu lavet 125 mål i den bedste danske række. Det er det samme antal som Flemming Christensen scorede. På søndag kan han slå rekorden?

Heine Fernandez er selv fortrøstningsfuld. "Min anden hjemmebane", som han selv vælger at kalde Brøndby Stadion, er det sted han har scoret flest mål på, og derfor tror målslugeren da også selv på en ny rekord på søndag.

- Mulighederne er der i hvert fald. Jeg har altid scoret mange mål på det stadion, og selvom Brøndby ikke har ladet nogle mål gå ind endnu på deres hjemmebane, så tror jeg at det sker på søndag.

Hvis det ikke skulle lykkes på søndag, er Heine dog ganske rolig. Den altid fightende angriber ved godt, at han nok skal nå det. Derefter gælder det om at udbygge rekorden så meget som muligt.

- Jeg skulle gerne slå rekorden med en pæn margen inden jeg stopper karrieren. Jeg tror nemlig den bliver meget svær at slå. Hvis en ung spiller i dag begynder at hagle kasser ind, så bliver han solgt til udlandet og vil derfor ikke have mulighed for at slå rekorden. Jeg har jo spillet i Danmark i hele mit liv og har derfor haft god til at score så mange mål.

Chancen er der på søndag. Heine Fernandez kan skrive sig ind i historiebøgerne med ét enkelt mål. Det har han ærligt fortjent - så lad os håbe på det bedste.