FCK-U21 holdt legestue

Onsdag aften spillede F.C. Københavns andethold - eller ungseniorhold - mod Nivå-Kokkedal. Udfaldet af kampen var der aldrig tvivl om, da Byens Hold vandt så sikkert som 5-0 efter 3-0 ved pausen.

Der stod FCK på kampen fra start, og Vitus Kofoed bragte de hvide foran 1-0 efter godt forarbejde fra Elrio van Heerden. Selv samme Vitus leverede dagens flotteste mål lidt senere da han fra 25 meters afstand smækkede bolden op i det ene målhjørne uden chance for Nivå-Kokkedals keeper, som vi vender tilbage til.

I slutningen af første halvleg var det så Jesper Bech der lukkede kampen med et kraftfuldt hovedstød. De første 45 minutter havde budt på en enkelt Nivå-Kokkedal-chance, men her klarede målmand Thomas Villadsen stensikkert.

I anden halvleg var luften gået af Nivå-Kokkedal-ballonen, og FCK gjorde mere eller mindre hvad der passede dem. Anført af en stærkt spillede Jesper Bech og Christian Traoré, skabte Byens Hold adskillige store målchancer.

4-0-målet kom fra banens mindste spiller, Elrio van Heerden, der fik bolden med i løb, og udplacerede keeperen sikkert - det skete cirka 10 minutter inde i anden halvleg.

Dagens detalje kom så ikke lang tid efter, da en ellers harmløs tilbageaflevering fra en Nivå-Kokkedal-forsvarer smuttede forbi keeperen og trillede stille og roligt i mål til slutresultatet 5-0.

Kampen bød senere på kæmpechancer til Vitus Kofoed, men bornholmeren formåede ikke at udbygge føringen, selvom chancerne lå i kategorien "Direktører".

M i samtlige 90 minutter viste de unge FCK-spillere virkelig flot fodbold, og resultatet var ikke et mål for småt.