FCK imponerer igen i Ørestad Cup

FCKs Ørestadshold spillede en af deres bedste kampe nogensinde på Gentofte Stadion i mandags mod et rutineret Landskrona-mandskab. 5 spillere fra superligatruppen (Zaza, Haren, Cliford, Svensson og Christian Poulsen) var med og resten af holdet bestod af etablerede DS og ynglinge spillere. Til trods for at spillerne kom fra tre forskellige hold var spillet flydende og hurtigt, og FCK kom til mange chancer p.g.a. bedre organisation og bedre individuel teknik.

Clement Cliford scorede de 2 første mål. Det første efter et flot gennemført angreb og det andet fra et hjørnespark. Christian Poulsen scorede fra straffesparkspletten og ynglingespilleren Peter Hansen scorede til 4-0 efter godt kombinationsspil.

Carsten V. Jensen var også imponeret over holdets flotte spil
”Det kan være svært nogle gange at få spillet til at køre, når vi har spillere fra forskellige hold, der ikke træner sammen, men denne gang så det rigtig godt ud. Vores hold fik ros fra den svenske træner, der var imponeret over, hvor godt organiseret holdet spillede. Overalt var det en god præstation krydret af nogle gode mål"

Bo Svensson der er tilbage i superligaform sagde om kampen:
”De spillede som et typisk svensk hold og gik til den. Den første halvleg var rimelig lige, men de faldt sammen i anden halvleg, da vi spillede rigtig godt, og vi styrede det hele. Det er bestemt god træning for mig, fordi Ørestad Cuppen klart er et niveau højere end DS.”

En af kandidaterne til Man-of the-match var vores nye midtbanemand Christian Poulsen ”Jeg tror vi spillede rigtig godt. Jeg var tilfreds med mit eget spil. Jeg plejer at tage straffesspark for Holbæk så ja..det er jeg vant til.”