László Köteles

FCK henter László Köteles

F.C. København har skrevet kontrakt med den ungarske målmand, László Köteles, der er tilknyttet resten af sæsonen. 33-årige Köteles har været på kontrakt i belgiske KRC Genk siden 2010, men ophævede i januar sin aftale med klubben og kan derfor skifte frit til FCK.

”Efter Robins skade besluttede vi at hente en gardering ind for resten af sæsonen, og vi har i László Köteles fundet en erfaren keeper, der har spillet både Champions League og Europa League for Genk. Vi har stor tillid til de målmænd, vi har, men vi tør ikke tage nogle chancer i forhold til eventuelle skader eller karantæner, så vi er tilfredse med, at vi nu igen er dækket solidt ind, mens Robin er ude. Vi ser frem til at arbejde sammen med László og byde ham velkommen til København,” siger manager Ståle Solbakken.
 
Selv ser Köteles frem til at komme til FCK:

”Jeg ser meget frem til at komme til F.C. København, som er en stor og anerkendt klub i Europa. Jeg ved, at de har meget stærke målmænd i truppen, og jeg ser frem til at arbejde sammen med dem og alle andre på og omkring holdet. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hjælpe holdet og ser frem til at få en god oplevelse i København,” siger László Köteles. 
 
László Köteles får trøje nummer 21.
 
FAKTA:
Navn: László Köteles 
Position: Målmand
Født: 1. september 1984
Tidligere klubber: FC Fehérvár, FK Železnik, Grafičar Beograd, FK Bežanija, Vác, Diósgyőri VTK, Waasland-Beveren, KRC Genk.