Stephan Andersen stopper i F.C. København

Stephan Andersen får ikke forlænget sin kontrakt med F.C. København og stopper i klubben inden den kommende sæson. Den 39-årige målmand kom til FCK i sommeren 2014 og har siden spillet 107 kampe for løverne:

”Stephan er en super fyr og en topprofessionel spiller, som vi har været utroligt glade for at have i klubben. Han har været med til at vinde titler og stået store kampe for klubben, og så har han altid bidraget til at kvaliteten i hverdagen har været på højt niveau, også i de perioder, hvor han har følt, at han ikke har spillet de kampe, han fortjente. Det skal han have stor kredit for,” siger sportsdirektør i FCK, Peter Christiansen og fortsætter:

”Vi kommer til at savne Stephan som en afdæmpet leder i hverdagen og hans engagement på træningsbanen, hvor han har leveret hver eneste dag. Vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, og han er altid velkommen hos os,” siger Peter Christiansen.

Fantastisk tid i FCK
Stephan Andersen har været med til at vinde tre danske mesterskaber og tre pokaltitler som FCK-spiller:

”Jeg har haft en fantastisk tid i FCK, hvor jeg har nydt at komme på arbejde hver dag sammen med en masse gode mennesker. Jeg har haft store oplevelser i min tid i klubben og spillet sammen med en et hav af virkeligt dygtige spillere. Især mine målmandskolleger har jeg været meget tæt på, og vi har konkurreret og udviklet hinanden hver dag, så der er båndet selvfølgelig noget særligt. Det kommer jeg til at savne at være en del af,” siger Stephan Andersen og fortsætter.

”Det er klart, at jeg gerne ville have spillet endnu flere kampe og vundet endnu flere titler, men jeg ser tilbage på min tid som FCK-spiller med stor glæde og stolthed. Det har altid været stort for mig at spille i Parken og være en del af klubben, men alle gode ting har en ende og nu er endestationen nået for mig her. Nu skal jeg sammen med min familie finde ud af, hvad næste rejse skal være og det glæder jeg mig også til. Jeg vil til sidst gerne takke alle de gode holdkammerater, jeg har haft og de dygtige mennesker i staben omkring holdet. Jeg har virkelig nydt deres selskab og jeg har fået mange gode relationer i min tid i FCK,” siger Stephan Andersen.

Alle i FCK takker Stephan for hans store indsats for klubben og ønsker ham alt det bedste i fremtiden.