FCK forlænger med Amankwaa

FCK forlænger med Amankwaa

- Vi synes, at Danny har et stort potentiale, som vi stadig tror på, at vi kan forløse yderligere, når han er kommet sig over sin skade. Det har været vigtigt for os at give Danny ro til genoptræningen, så han ikke skal stresse over sin kontraktsituation. Han er en af vores drenge, og vi er glade for, at der nu er en god tidshorisont, så han kan komme sig 100 procent og arbejde sig tilbage, siger manager Ståle Solbakken.

Danny Amankwaa, der kom op i førsteholdstruppen i 2012 fra School of Excellence, er for tiden ude med en knæskade, der holder ham fra banen frem til 2017.

- Det er rigtigt dejligt for mig, at der nu er styr på min fremtid. Jeg skylder klubben stor tak for tilliden med den her forlængelse. Nu vil jeg gøre alt, hvad jeg kan for at betale tilbage for den tro, de har vist mig, også når jeg har været skadet. Jeg er godt i gang med min genoptræning, og nu kan jeg holde fokus 100 procent på den, og så ser jeg frem til at komme stærkt tilbage. Det her giver mig bare endnu mere motivation,” siger Danny Amankwaa.

Danny Amankwaa er indtil videre noteret for 83 kampe for F.C. København.