F.C. København snuppede "bronze"

Tirsdag eftermiddag klokken 14.00 spillede F.C. København og AGF om tredjepladsen i reserveholdsturneringen. Kampen blev spillet på Århus Stadion.

Den ordinære kamp endte 0-0 efter 90 minutter, hvor FCK var spillemæssigt dominerede.

- Hjalte Nørregaard ramte stolpen og Bora Zivkovic brændte et straffespark syv minutter før tid. AGF havde også et par gode muligheder men Benny Gall stod endnu engang god kamp og holdt nullet, siger Per Wind til FCK.dk.

Efter de 90 minutter gik man direkte til straffespark, hvor Peter Christiansen, Hjalte Nørregaard og Martin Bergvold scorede, mens Bora Zivkovic brændte endnu engang og Jesper Bech misbrugte også. Benny Gall klarede to forsøg, mens Anders Bjerre skød over, og det medførte, at F.C. København kunne "Hæve pokalen" efter kampen.

Reserveholdsturneringen blev vundet af FC Midtjylland efter sejr over Brøndby IF.