F.C. København køber argentiner

F.C. København køber argentiner

-I forbindelse med rekognoscering og oparbejdelse af netværk af nye scoutingområder i Sydamerika i efteråret, stødte vores chefscout, Lars Højer, på en spiller med et talent, han bare ikke kunne få øjnene fra. Herfra har vi brugt tid på at dokumentere Mussis live og på diverse platforme. Vi er derfor ikke i tvivl om, at vi i Mussis får en spiller til klubben med store kvaliteter både offensivt og defensivt. Han skal skoles til vores måde at spille på, ingen tvivl om det, men fra dag et vil det være tydeligt for enhver, at her er en spiller der ofrer sig for holdet og klubben, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Som nævnt tiltræder Franco Mussis først i F.C. København til sommer efter alle parters ønske.

-Dette har været det længste forhandlingsforløb i mine godt 7 år på posten, og derfor glæder vi os ekstra over, at en aftale er på plads. La Plata havde et stort ønske om at beholde Franco sæsonen ud, da han er en vigtig spiller på deres hold i en svær tid. Og den konstruktion passer os godt, da der er tale om en ung mand, der skal flytte til den anden ende af verden. Derfor mener vi, at det er vigtigt at give ham de bedste forudsætninger for, at han kan falde til på alle områder hurtigst muligt efter skiftet. Nu får han et halvt år til at forberede sig mentalt på skiftet og få lært sig nogle nødvendige sprogkundskaber. Så vi glæder os over, at have sikret os en spiller i god tid, og nu kan både han og vi se frem til sommer, siger Carsten V. Jensen.

Også den unge argentiner glæder sig over at kunne gøre arbejdet færdigt i La Plata og samtidigt have sin fremtid på plads i Danmark.

-Jeg er meget glad for at få muligheden for at repræsentere så stor og vigtig en klub som F.C. København. Jeg glæder mig til at spille for byen og fansne, og jeg vil bløde for trøjen fra første fløjt. Jeg er en hårdtarbejdende spiller, og jeg vil vinde både kampe og titler, så det her er et vigtigt og rigtigt skridt for mig. Men indtil da har jeg et arbejde at gøre færdigt i min klub i Argentina, og jeg er taknemmelig over, at det kunne lade sig gøre, siger Franco Mussis.

Franco Mussis får trøje nr. 7, når han tiltræder hos løverne den 1.juli.

 

 

Andre nyheder
>>Sidste udkald: CHOKTILBUD: To FCK-trøjer - halv pris!