F.C. København skal have ny cheftræner

F.C. København forlænger med Amankwaa og Højer

F.C. København har i dag forlænget aftalerne med de to talenter, Danny Amankwaa og Casper Højer, der begge kommer fra F.C. Copenhagen School of Excellence. Begge spillere har forlænget deres aftaler med F.C. København med 2 ½ år.

- Vi har valgt at forlænge med de to drenge, fordi de har gjort det rigtigt fint. De var en del af det U19-hold, der vandt det danske mesterskab sidste år og som nu allerede er begyndt at snuse til førsteholdet – for Amankwaas vedkommende med spilletid, og for Casper Højers med træninger. Det er spillere, som vi forventer os meget af, og som er nået et godt stykke hen ad vejen, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen og fortsætter:

- Det betyder meget, at de to har været igennem School of Excellence, som vi de seneste år har lagt flere ressourcer i, og nu kommer resultaterne. Først fik vi Cornelius, Busk og Remmer op, og nu kommer de næste. Der bliver arbejdet hårdt og godt i School of Excellence og det giver nogle spillere, der er meget veluddannede og derfor kan slå meget tidligt igennem. Vi ser nu resultaterne af det store og gode stykke arbejde, der bliver lagt i det.

Danny Amankwaa, der allerede har optrådt ni gange for F.C. København, er glad for at fremtiden nu er på plads:

- Jeg er meget glad for den store tillid, F.C. København viser mig. Den nye kontrakt gør, at jeg kan tage den mere med ro og fokusere på min udvikling og vise, hvad jeg kan. Det er et godt skulderklap, jeg har fået med al den spilletid, og det betyder meget for mig og giver mig meget gejst og tro på egne evner i arbejdet videre frem, siger Danny Amankwaa.

Også Casper Højer er stolt over sin nye aftale:

- Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse. Jeg er rigtig glad for at det er faldet på plads, og nu kan jeg have fokus på min udvikling. På den lange bane er min store drøm en stamplads hos F.C. København, men det kræver naturligvis hårdt arbejde og dedikation, siger Casper Højer.