Danny Amankwaa

Danny Amankwaa skifter til Hearts

Danny Amankwaa skifter med øjeblikkelig virkning til den skotske Premier League-klub Heart of Midlothian FC - i daglig tale også kendt som Hearts.

“Danny var i 2015 og 2016 meget uheldig med alvorlige skader, og derfor forlængede vi i slutningen af 2016 også hans kontrakt med et år til sommeren 2018, så han kunne få den nødvendige ro til at genoptræne," siger Ståle Solbakken. 

"Han kom også stærkt tilbage sidste år og havde flere gode indhop i efteråret, men han fylder 24 i næste uge og for at tage det næste skridt i sin udvikling, har han brug for mere spilletid, end vi kan tilbyde ham. Derfor har vi længe haft en åben dialog om hans fremtid, og det er nu faldet på plads med skiftet til den skotske Premier League."

"Vi har også besluttet ikke at forlange en overgangssum, selv om den med 6 måneder af kontrakten heller ikke havde været stor. Men det har givet Danny muligheden for et udlandsophold i Hearts, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden," slutter Ståle.

Danny Amankwaa siger om sit skifte:

"Jeg har haft en masse gode år i FCK med store oplevelser og fantastiske holdkammerater, trænere og fans, der har hjulpet mig langt og som jeg skylder en stor tak. Jeg havde drømt om et stort gennembrud i FCK, men jeg har haft nogle skader, der er kommet i vejen for det nogle gange. Jeg har brug for at få en masse kampe på højt niveau for at udvikle mig optimalt og det går jeg nu efter at få et andet sted."

Danny Amankwaa nåede 99 kampe for F.C. København og vandt 3 mesterskaber og 3 pokaltitler.