Fanros fra Aalborg

Fanros fra Aalborg

Søndag aften spillede Løverne 1-1 i Aalborg i en stærkt underholdende kamp, hvor varen blev leveret på banen såvel som på tribunen. Med godt over 10.000 tilskuere blev der sat sæsonrekord i det nordjyske, og den store gruppe medrejsende FCK-fans var i den grad med til at skabe den intense og gode stemning omkring opgøret.

F.C. Københavns ledelse har som altid efterfølgende været i kontakt med både arrangøren, AaB, og politiet i Nordjylland. Og begge havde kun roser til overs for oplevelsen med de mange københavnske fans, der besøgte Aalborg i forbindelse med kampen. Myndighederne leverede bl.a. serviceopdateringer dagen igennem via Twitter til de medrejsende FCK’ere, der også blev mødt af serviceminded dialogpoliti hele eftermiddagen og aftenen i Aalborg.

- Det har været en fornøjelse at høre reaktionen fra vores værter efter vores besøg søndag aften. Det glæder os meget, at AaB’s gode værtskab og den gode dialog med politiet uden for stadion, blev værdsat af vores fans, siger administrerende direktør Anders Hørsholt.

I Aalborg var stemningen og opbakningen på udebaneafsnittet som så mange gange før i top, og uden for stadion var der som nævnt heller ingen beklagelige episoder forbundet med FCK’s besøg i byen. Og det betyder meget - ikke mindst historien taget i betragtning.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi alle husker den kedelige oplevelse, vi havde i forbindelse med vores udekamp deroppe i sidste sæson. Men vi føler, at vi sammen er kommet langt siden da, og oplevelsen i Aalborg stemmer fint overens med det, vi synes har kendetegnet vores fans generelle optræden på udebane i denne sæson. Og vi vil sammen arbejde videre med den tætte dialog og det fælles ansvar, vi har, slutter Hørsholt.