Rasmus Falk

Falk før Randers: Ny vigtig opgave

Humøret er altid lidt højere oven på en Derby-sejr, men for Rasmus Falk er fokus allerede rettet mod næste udfordring: Hjemmekampen mod Randers på søndag kl. 16.00.

”Det er en ny vigtig opgave, og i Mesterskabsspillet er der ikke tid til at hygge sig for længe over en sejr eller tage let på noget," siger Falk.

"Vi skal bringe den samme intensitet og energi ind i kampen, som vi gjorde mod Brøndby, for alle kampe lige nu er lige vigtige og lige store i forhold til at nå vores mål.

Tætte kampe hele tiden
Otte Superliga-sejre ud af ni mulige taler sit tydelige sprog om et formstærkt forår:

”Forklaringen er, at vi netop har været gode til at tage kampene én ad gangen og løse den opgave, der var foran os," forklarer Falk.

"Den tilgang skal vi fortsætte med, for der er kun gode hold med i top seks, og vi ser tætte kampe hele tiden, hvor ingen hold bare kan cruise igennem."

"Vi ved, at Randers er et stærkt hold, der også har vist sig godt frem internationalt denne sæson, så vi er forberedt på en modstander, der vil gøre det svært for os, og så er det op til os at levere.”

Håber at se en masse igen på søndag
Falk og holdkammeraterne oplevede igen i går en forrygende opbakning i Parken.

”I min tid herinde har det ikke tidligere været på det her niveau. Det er vildt fedt at opleve og mærke nede på banen."

"Generelt har det bare løftet sig mere og mere sæsonen igennem, både ude og hjemme i Parken, hvor det har været helt vildt."

"Alle på holdet håber, at vi ser en masse i Parken igen på søndag, så vi skabe endnu en fed oplevelse sammen,” siger Rasmus Falk, som fansene i går kårede som Carlsbergs Man of The Match.

Fanområdet er åbent igen på søndag
Du kan sikre dig plads til kampen mod Randers her:

Husk også, at vi igen har pop up fanområde bag Sektion 12. Det åbner kl. 13.