Facts om aftenens kamp i Hobro

Facts om onsdagens kamp
Vi har kun spillet en enkelt Superligakamp på datoen 28. februar. Det var i 2016, hvor vi hjemme i Telia Parken mødte Esbjerg fB. Federico Santander bragte os foran 1-0 efter 26 minutter, Bjørn Paulsen udlignede lige før pausen, men små 10 minutter inde i 2. halvleg sikrede Nicolai Jørgensen os en 2-1-sejr.

Syv forskellige spillere har scoret vores ni mål mod Hobro IK: Kasper Kusk (2), Nicolai Jørgensen (2), Andreas Cornelius, Bashkim Kadrii, Daniel Amartey, Federico Santander og Youssef Toutouh.

12 af de 17 mål i vores Hobro-kampe er scoret i de sidste 45 minutter. Der er aldrig lavet selvmål eller dømt straffe.

Sidst vi var i Hobro i maj 2016, kom der 3.144 tilskuere. Kun én gang siden har vi haft færre til en Superliga-kamp: 2.995 i Silkeborg i marts 2017.

Hobros tilskuer-snit på hjemmebane er 2.799 - lidt højere end Lyngby, AC Horsens og FC Helsingør. Vores udebane-snit er 7.935.

Vi er den klub, der har spillet næstflest Superliga-kampe om onsdagen (56) - kun AaB har spillet flere (63).

Hobro er uden sejr i de seneste seks kampe - og har kun hentet et point i de seneste fire hjemmekampe. De lever dog stadig i DBU Pokalen og spiller kvartfinale hjemme mod FC Midtjylland den 4. april.

Pål André Kirkevold satte i efteråret rekord ved at score i 11 Superliga-kampe i træk (fra 4. til og med 14. runde). Selv om han ikke har scoret i de efterfølgende 8 kampe, er han stadig nr. 2 på topscorerlisten med 13 mål. Pieros er vores topscorer med 11 mål.

Lüftner, Kvist og Pieros er de eneste, som er startet inde i alle vores første seks kampe i 2018. Desuden har Fischer, Gregus, Skov og Falk har fået spilletid i alle seks kampe.

Dommerne
Kampen dømmes af den 35-årige Jørgen Daugbjerg Burchardt. Han er i gang med sin 4. Superligasæson og har dømt 66 Superligakampe. Syv af dem har været FCK-kampe.

Linjedommere: Heine Sørensen og Ole Kronlykke
4. dommer: Mikkel Redder