Facts før kampen mod Viborg FF

OM DOMMERNE
Søndagens dommer er 35-årige Kenn Hansen, og han har tidligere dømt F.C. København 22 gange i Alka Superligaen. 14 af de 22 kampe er vundet, og de resterende otte kampe er fordelt ligeligt på uafgjorte og nederlag. Målscoren i de 22 kampe er klart i F.C. Københavns favør, og lyder på 35-20.

12 af Kenn Hansens 22 FCK-kampe i Alka Superligaen er spillet i Telia Parken, ni kampe er vundet, to endt uafgjort og blot en enkelt kamp er tabt. Målscoren er på hjemmebane 18-9.

Kenn Hansen har i Alka Superligaen udvist 17 spillere. To af dem har været fra F.C. København, Cornelius blev udvist mod FC Midtjylland i marts 2014 og Georg Margreitter blev udvist i maj 2014, ligeledes mod FC Midtjylland. Tre gange har Kenn Hansen tildelt F.C. København et straffespark, og Santin, N’Doye og Nicolai har alle scoret fra 11-meters pletten.

Linjedommerne er Heine Sørensen og David Vang Andersen. 4. dommer til Viborg-kampen er Lars Skibild Jensen, mens Claus Mortensen har fået tildelt posten som dommerudvikler.

KARANTÆNE-INFORMATION
Der blev uddelt to gule kort i sidste weekends derby. F.C. København fik det ene af dem, det var midt i 2. halvleg, hvor

Kasper Kusk fik gult da han forsøgte at bremse en Brøndby-kontra. Kusk fik 6 strafpoint for forseelsen, og dermed ser listen med F.C. Københavns strafpoint således ud: Daniel Amartey (30), Thomas Delaney (16), William Kvist (16), Kasper Kusk (6), Mathias ’Zanka’ Jørgensen (3) og Andreas Cornelius (3).

Ingen FCK’ere er i karantæne på søndag, og ingen FCK’ere er i karantænefare.

Hos Viborg FF sidder Serge Deblé ude med karantæne.

F.C. KØBENHAVN VS VIBORG FF
41 gange har F.C. København mødt Viborg FF i Alka Superligaen. 27 af kampene er vundet, syv er endt uafgjort og syv kampe er tabt. F.C. Københavns har et solidt overtag på målkontoen, for ud af de 129 mål der er scoret i de 41 kampe, er F.C. København noteret for hele 88 af dem.

På hjemmebane i Superligaen er F.C. København tørnet sammen med mod Viborg FF 21 gange. 16 gange er det endt med sejr, tre kampe er sluttet uafgjort og to kampe er tabt. Målscoren er 49-21.

F.C. København har vundet de seneste 13 kampe i Alka Superligaen mod Viborg FF.

De 129 mål der er scoret i Superligakampene mellem F.C. København og Viborg FF er fordelt 54-75 på de to halvlege, lig med at 58,1% af målene er scoret efter pausen.