Nummer 10 set fra den høj, hvor der nu opføres en ny bygning

Faciliteterne på Nummer 10 bliver udvidet

I de kommende uger udvider vi faciliteterne på vores træningsanlæg, Nummer 10, med en ekstra bygning for at give mere plads i hverdagen til vores stab og spillere.

Det betyder også, at det i den kommende tid vil være sværere at overvære træningen fra platformen som vanligt, da pladsen er begrænset. Så alternativt kan træningen følges ovre fra modsatte side af banerne langs K.B. Hallen.

Den nye bygning bliver sat op på højen mellem hovedbygningen og banerne og vil indeholde mødelokaler og træningsfaciliteter.

Tegning af tilbygningen på Nummer 10


Ny bygning klar om en måneds tid
”Vi er ganske enkelt vokset ud af den bygning, vi har til rådighed i dag," fortæller Daniel Rommedahl, der er Director of Football Operations & International Affairs i FCK.

"Vi mangler plads og faciliteter til både stab og spillere, og det imødekommer vi nu – i hvert fald på den korte bane – med flere kvadratmeter i den nye bygning, som er klar til brug om en lille måneds tid.”

Bane 3 renoveres også
Den nye bygning er ikke den eneste forbedring, der er i gang på træningsanlægget. Arbejdet med en total renovering af bane 3 er i fuld gang - det er den bane, der ligger på tværs i forhold til de to øvrige baner mellem Nummer 10 og K.B.'s anlæg.
 

Renovering af bane 3
Banerenoveringen pr. 12. april. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

 

Renovering af bane 3
Banerenoveringen pr. 30. april. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK

 

Renovering af bane 3
Banerenoveringen pr. 3. maj. Foto: Torkil Fosdal, FCK.DK