Få 3 kampe fra 99,- med abonnement

Vi er kommet godt fra land i foråret med sejre over OB og Randers, og mesterskabsjagten fortsætter på mandag den 25. februar, hvor Vendsyssel FF kommer på besøg.

Du kan komme med til kampen mod Vendsyssel og de efterfølgende to hjemmekampe for kun én måneds pris (fra 99,-), hvis du køber dit abonnement nu. 

>> 3 hjemmekampe for 99 kroner - køb dit abonnement her

Med et abonnement får du adgang til alle hjemmekampe i Superligaen og Pokalturneringen*, forkøbsret til europæiske kampe samt 10% i Fanshoppen og Telia Parkens boder. Derudover får du - ligesom ved køb af sæsonkort - automatisk medlemskab af VoresKBH (over 15 år) eller Klub Leo (t.o.m.14 år) med alle de fordele, det indebærer.

Abonnementsløsningen er et supplement til de velkendte sæsonkort, som giver dig mulighed for et billigt kort med adgang til enten Sektion 12, DFDS Familietribunen eller Nedre C. Der er pt. udsolgt af abonnementer til Sektion 12. 

>> Bestil abonnement nu og vær klar til mandagens kamp 

Husk også at kortet ikke er personligt, og der findes en masse fleksible muligheder for nemt at udlåne det til enkelte kampe. Læs mere her.

 

Prisoversigt