FCK-fans i Parken

Enorm interesse for spændende sæsonafslutning i Parken

Der er nu udsolgt til sæsonens sidste kamp i Parken, hvor F.C. København tager mod FC Nordsjælland søndag den 26. maj, kl. 17.

Alt tyder på, at der også bliver udsolgt til kampen mod FC Midtjylland næste torsdag den 16. maj, fortæller kommerciel direktør Mikkel Grove Lindsted:
 
”Vi mærker en enorm interesse for at komme i Parken og være en del af en historisk spændende sæsonafslutning i Superligaen, så der bliver fyldte tribuner og masser af stemning til de afgørende kampe. Den opbakning, vi har fået hele sæsonen igennem, sætter vi utrolig stor pris på."

FC Nordsjælland-kampen bliver sæsonens tiende udsolgte kamp i Parken, mens FC Midtjylland-kampen kan rykke totalen op på 11. Og man skal il at skynde sig, hvis man vil have plads til topkampen mod midtjyderne.

>> Find de ledige pladser her
 
”Vi har formået at fastholde den markante interesse med rigtigt flotte tilskuertal både i Superligaen og i de europæiske kampe," fortsætter Mikkel Grove Lindsted.

"Det glæder os selvfølgelig, og det viser, at københavnernes lyst til at komme i Parken er både stor og blivende."

"Det er meget motiverende for os, og vi vil arbejde hårdt for både at fastholde interessen og få endnu flere til at være en del af oplevelsen herinde. Derfor arbejder vi hele tiden på at udvikle oplevelsen og forbedre den,” siger Mikkel Grove Lindsted.
 
Gennemsnittet til alle FCKs hjemmekampe i Superligaen, Europa og Pokalturneringen er inden sæsonens to sidste kampe på 28.082.