En tæt dyst i vente?

F.C. KØBENHAVN VS SILKEBORG IF
F.C. København har mødt Silkeborg IF 61 gange i Alka Superligaen. 27 gange har F.C. København vundet, 22 kampe er endt uafgjort og 12 gange har silkeborgenserne vundet. F.C. København har scoret lige præcis 100 Superligamål mod Silkeborg IF, mens søndagens hjemmehold har scoret 70 gange mod F.C. København.

31 af de 61 Superligakampe har været på udebane for F.C. København. Her er otte kampe vundet, 14 endt uafgjort og ni kampe er tabt. Målscoren på udebane er 41-46.

F.C. København og Silkeborg IF er to gange tidligere tørnet sammen i Superligaen i marts måned. Første gang var i 2012, en kamp der sluttede 0-0, og senest var det i 2013, hvor F.C. København hjemme i Telia Parken vandt 3-1.

SÆSONENS FØRSTE KAMP MOD SILKEBORG IF
Lørdag den 15. oktober 2016
F.C. København 2-0 Silkeborg IF
1-0 Rasmus Falk (25’) 2-0 Andreas Cornelius (28’) Dommer: Peter Rasmussen. Der var 13.187 tilskuere i Telia Parken.

F.C. KØBENHAVNS SUPERLIGASÆSON
Med sejren i sidste weekend kom F.C. København op på 61 point efter sæsonens første 25 kampe, og F.C. København er stadig ubesejrede i Superligaen.

F.C. Københavns 61 point (18V-7U) efter 25 runder er dog ikke Superligarekord, for i sæsonen 2010/11 havde F.C. København hentet 64 point efter 25 runder. Dengang havde F.C. København vundet 20 kampe, spillet fire uafgjorte og blot tabt en enkelt kamp.

Med de 61 point sidder F.C. København fortsat solidt på 1. pladsen i Alka Superligaen, og der er fortsat 12 point ned til Brøndby IF på 2. pladsen. Takket være en sejr i sidste weekend er Lyngby BK hoppet op på 3. pladsen med 39 point, et mere end FC Midtjylland, der i sidste weekend måtte nøjes med det ene point i deres udekamp mod AaB.

De øverste fire eller alle klar til forårets mesterskabsspil, men hvem der mere skal med, det afgøres søndag eftermiddag – hvor alle syv kampe jo spilles samtidigt klokken 17:00. Lige nu er det SønderjyskE, Randers FC og AaB der bejler mest til de sidste to pladser, men FC Nordsjælland kan med en sejr – og de rigtige resultater i de øvrige kampe – også ende i Top-6. Det samme kan Silkeborg IF teoretisk også, det vil dog kræve en storsejr over F.C. København, og det ser vi helst ikke ske.

F.C. Københavns 25 Superligakampe:
18 sejre: Lyngby BK (3-0), Esbjerg fB (4-0), FC Nordsjælland (4-0), FC Midtjylland (3-1), OB (2-0), AC Horsens (2-0), AGF (2-0), Silkeborg IF (2-0), OB (3-0), FC Midtjylland (3-1), SønderjyskE (4-0), AaB (2-1), Lyngby BK (1-0), Viborg FF (4-0), Randers FC (1-0), AGF (1-0), AC Horsens (5-0) og Esbjerg fB (2-0).
7 uafgjorte: SønderjyskE (1-1), AaB (1-1), Brøndby IF (1-1), Randers FC (2-2), Viborg FF (0-0), Brøndby IF (0-0) og FC Nordsjælland (1-1).

F.C. Københavns 54 mål i Alka Superligaen fordelt på minuttal:
1. halvleg: 28 mål

1'-15' minut: 7 mål
16'-30' minut: 12 mål
31'-45' minut: 9 mål

2. halvleg: 26 mål
46'-60' minut: 7 mål
61'-75' minut: 10 mål
76'-90' minut: 9 mål

Fordeling på minuttal af de 9 mål der er scoret mod F.C. København i Alka Superligaen:
1. halvleg: 4 mål

1'-15' minut: 0 mål
16'-30' minut: 2 mål
31'-45' minut: 2 mål

2. halvleg: 5 mål
46'-60' minut: 2 mål
61'-75' minut: 2 mål
76'-90' minut: 1 mål

SILKEBORG IF OG ALKA SUPERLIGAEN
Efter de første 25 runders Superligabold er Silkeborg IF at finde på 9. pladsen med 30 point. Det er værd at bemærke, at Silkeborg IF har hentet 21 af deres 30 point på hjemmebane, hvilket gør dem til det fjerdebedste hjemmehold. Omvendt er de ni point på udebane kun ”undergået” af de otte point som OB og Esbjerg fB har hevet i land.

Silkeborg IF har ikke tabt i de seneste ni hjemmekampe i Superligaen – og da F.C. København ikke har tabt i Superligaen i de seneste 27 kampe, er der meget der tyder på, at søndagens kamp bliver tæt og spændende.

Kampen på søndag er Silkeborg IFs Superligakamp nummer 700. De første 699 Superligakampe er fordelt på 229 sejre, 205 uafgjorte og 265 nederlag.

1. halvleg: 11 mål

1'-15' minut: 3 mål
16'-30' minut: 5 mål
31'-45' minut: 3 mål

2. halvleg: 19 mål
46'-60' minut: 6 mål
61'-75' minut: 4 mål

Fordeling på minuttal af de 43 mål der er scoret mod Silkeborg IF i Alka Superligaen:
1. halvleg: 21 mål

1'-15' minut: 5 mål
16'-30' minut: 8 mål
31'-45' minut: 8 mål

2. halvleg: 22 mål
46'-60' minut: 8 mål
61'-75' minut: 9 mål
76'-90' minut: 5 mål