Klub Leo Lounge

Eksklusiv åbning af Klub Leo Lounge

Nu udvider vi oplevelsen for sæsonkortholdere på DFDS Familietribunen med den splinternye Klub Leo Lounge, hvor man kan tage plads og købe lækker mad. Og så er der god kaffe til forældrene.

Vi tester Klub Leo Lounge i efteråret med forskellige tiltag for at se, hvordan vi kan udvikle loungen til det fedeste, hyggeligste og bedste sted for de yngste sæsonkortholdere og deres forældre.

Klub Leo Lounge

Loungen bliver indviet på søndag, når vi møder AGF kl. 18.00. Alle sæsonkortholdere til DFDS Familietribunen har fået en mail med en invitation til en lækker, klassisk børnefavorit – spaghetti bolognese – samt noget koldt at drikke i Klub Leo Loungen, hvor der er åbent fra kl. 16.30 på søndag. Husk du blot skal tilmelde dig!

Hvis du ikke har fået invitationen (og du har sæsonkort til DFDS Familietribunen), så kontakt venligst vores Børn & Unge-afdeling på bou@fck.dk – så hjælper de dig!

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

 

Familie-sæsonkort

Et sæsonkort til DFDS Familietribunen koster 1.200 kr. for voksne og 600 kr. for børn - og du kan købe det her.

Det giver adgang til alle vores hjemmekampe i de hjemlige turneringer samt rabat i Telia Parkens boder og Fanshoppen.

På Familiekortet får du også indsat 100 kr. i E-cash til brug i Fanshoppen.

Alle børn mellem 4-14 år bliver automatisk medlem af vores børneklub og bliver inviteret til eksklusive events og oplevelser.