DS vandt 2-0

Der var topbrag på Frederiksberg Stadion, da AB70 var på besøg i Danmarksseriens Pulje 1. FCK kunne med en sejr sikre sig vigtige point til den videre mission om, at rykke op i 2. division.

Fra førsteholdstruppen var Bergvold, Kvist, Bertolt, og Todi med, og specielt Kvist og Todi fik en hovedrolle i dagens kamp. Thomas Villadsen vogtede buret, og blev efter kampen transporteret direkte til Odense.

Første halvleg var en meget jævn affære, og der blev ikke scoret. I anden halvleg fik FCK dog et stort overtag, og blev spilstyrende. Todi Jónsson bragte hjemmeholdet foran efter et Bergvold-frispark, og færingen lukkede selv kampen med en flot scoring til 2-0.

Dermed ser det rigtig godt ud for FCK's andenhold. Og mulighederne for oprykning til 2. division er særdeles fordelagtige.