Spillerne takker fansene efter kampen

På onsdag frigives få pladser til sæsonafslutningen

Der er pt. ikke flere ledige pladser at købe til sæsonafslutningen i Parken mod FC Nordsjælland d. 26. maj kl. 17. På onsdag bliver der frigivet få pladser efter vores billet-abonnenter garantifrist - primært pladser på Sektion 12, da det er her størstedelen af de pt. reserverede pladser findes. 

FCK+ abonnenter uden adgang til kampen får adgang til frigivne pladser én time før andre interesserede 

  • 8. maj kl. 10:00: Forkøbsmulighed for FCK+ abonnenter uden adgang til kampen, såfremt det bliver muligt at frigive pladser efter billet-abonnementernes garantifrist. 
  • 8. maj kl. 11:00: Offentligt billetsalg, såfremt der fortsat er ledige pladser. 

>>> Læs mere om fanfordelene og køb FCK+ abonnement her

OBS:  Alle salgsvinduer er efter først-til-mølle-princippet og betinget af, at der fortsat er ledige pladser, hvorfor vi ikke kan garantere muligheden for at købe billet til alle FCK+ abonnenter. Der kan købes én billet til kampen per FCK+ abonnement via forkøbsmuligheden, og først i det offentlige salg kan der tilkøbes yderligere pladser.  

Eksklusive Hospitality-muligheder er stadig tilgængelige til sæsonafslutningen
Til Mesterskabsspillet er det muligt at booke en eksklusive kampoplevelse på The Terrace, men også et nyt koncept, der ligeledes inkluderer pre-match-spisning med åben bar efterfulgt af kamp fra nogle af Parkens bedste pladser. Læs mere og book her.