De to halvlege som dag og nat

Per ’Pelle’ Nilsson 
 - Vores 1. halvleg var ikke så god, men i 2. halvleg kommer vi ud over overtager kampen – og vi ender med at vinde fortjent 1-0. Det har været sådan her mange gange i sæsonen, men det er da fint at vi vinder kampen og igen får holdt nullet – og at vi med 18 clean sheets tangerer Superligarekorden. At vi arbejder os ind i kampen er godt nok, men næste sæson skal vi nok prøve at være gode i både 1. og 2. halvleg. 

Thomas Delaney 
 - Man kan sige, at 1. og 2. halvleg var som dag og nat. Vi investerer ikke nok i 1. halvleg, vi viser ikke den rette mentalitet – men det får vi heldigvis ændret til 2. halvleg. 

Christian Poulsen 
- En lidt underlig kamp, hvor der ikke rigtig var noget at spille for – og man kan ikke sige, at vores 1. halvleg var god. Men det var også en kamp med en rigtig flot kulisse, og så får vi sluttet kampen af med en rigtig god 2. halvleg og en fortjent sejr. Derudover var det selvfølgelig lidt specielt for mig, nu hvor det var min sidste kamp for F.C. København. 

Brandur Olsen 
- Dejligt at slutte sæsonen af med en sejr. Fortjent vi vinder og jeg synes også, at vores fans fortjente en sejr her til sidst, efter at vi har haft en lidt blandet sæson. 

Stephan Andersen 
- 18 clean sheets, og jo, det er da fedt at tangere Superligarekorden for flest clean sheets. Men det ændrer ikke på, at vi ikke er helt tilfredse, for det var jo guldet vi allerhelst ville have haft. 

Christoffer Remmer 
 - Det var godt at slutte sæsonen af med en sejr, selvom spillet i dag vel ikke var prangende. Men vi fik en sejr, det var trods alt vigtigt – vi scorede et flot mål, og så holdt vi for 18. gang nullet, hvilket jo også var ret vigtigt.