Mohamed Daramy

Daramy før Viborg: Vildt at spille i udsolgt Parken

Søndag går det løs mod Viborg i Parken, der allerede nu er udsolgt. Og formstærke Mohamed Daramy sætter scenen forud for kampen således:

”Det er en vigtig kamp for os, hvor det handler om at holde vores stime af sejre, inden landskampspausen venter de kommende uger. Vi skal ud og fortsætte de gode takter, så vi går ind i Mesterskabsspillet så stærkt som overhovedet muligt. Og det bliver godt at komme tilbage til Parken igen,” siger Mohamed Daramy, der selv er udtaget til A-landsholdets EM-kvalifikationskampe mod Finland og Kasakhstan.

Søndagens spillerunde er den sidste i Superligaens grundspil, og derfor står der meget på spil for mange af holdene. Men løverne har kun en ting for øje - de tre point:

”Det bliver en spændende dag generelt, men vi fokuserer kun på os selv og vores egen præstation. Vi skal ud og levere varen - og vi ved, hvad det kræver af os i hver eneste kamp. Ingenting kommer af sig selv, og Viborg er et godt hold, hvilket de også har vist med deres plads i toppen af tabellen,” slår kantspilleren fast.

>> Skriv dig på venteliste til kampen her

Viborg indtager en tredjeplads, to point efter FCK inden søndagens opgør, som bliver spillet i et helt udsolgt Parken, så spillerne kan se frem til en forrygende kulisse i København endnu engang:

”Det er vildt at spille foran så mange mennesker, og det giver rigtig meget ekstra gejst til os inde på banen. Vi har sagt det så mange gange før, men det gør virkelig en forskel for os. Og det så vi også i søndags, hvor der var et udsolgt udeafsnit i Horsens, der bar os fremad. Det bliver fedt med en masse larm og stemning igen på søndag, og vi skal ud og give os allesammen en sejr.”

Kampen i Parken fløjtes i gang kl. 15.00 samtidigt med rundens øvrige kampe.

>> Det er nemt at udlåne dit sæsonkort - se bare her