Dame N'Doye

Dame N'Doye optages fredag aften i Legends Club

Den mest scorende F.C. København-spiller nogensinde, og et af klubbens største ikoner, Dame N´Doye, bliver nu optaget i Legends Club, som er den højeste udmærkelse, man kan få i FCK.

Den officielle optagelse sker i Parken fredag aften, hvor Dame N'Doye kommer til Randers-kampen og får sin fortjente hyldest.

Dame N'Doyes præstationer for F.C. København taler sit eget sprog og fortæller historien om en helt ekstraordinær spiller og personlighed i klubbens historie.

Han er en af de allerbedste spillere, der har optrådt for FCK og i Superligaen, og han har også altid haft et nært forhold til klubbens fans.

N'Doye repræsenterede F.C. København i to perioder fra 2009-12 og fra 2018-20. I alt har den senegalesiske angriber spillet 217 kampe og scoret 118 mål, og han har været med til at vinde fire danske mesterskaber og to pokaltitler.

Nu bliver han det senest optagne medlem af Legends Club, der er klubbens fornemmeste udmærkelse og et bevis på en helt ekstraordinær indsats for klubben.

Ud over den officielle optagelse fredag aften, bliver hans navn bagefter sat op på C-tribunens front ud mod Øster Alle og Fælledparken sammen med de andre medlemmer af Legends Club.

Vi håber at se en masse FCK-fans i Parken fredag aften, så Dame N'Doye får den hyldest, han fortjener.

På opfordring fra Sektion 12 bedes alle med adgang til Sektion 12 være på tribunen til fredagens kamp senest kl. 20:15 for at sikre den størst mulige hyldest af Dame N'Doye.

>> Find din plads til fredagens kamp i Parken her

>> Du kan læse mere om Legends Club her

Nyd Dame N'Doyes 118 mål for klubben her: