CPH Playday - Byens store idrætsdag finder sted d. 8. okt. i Fælledparken

Lørdag den 8. oktober fra kl. 15:00 afholder vi igen CPH Playday i samarbejde med Københavns Kommune og Paul Petersens idrætsinstitut i Fælledparken. Den store idrætsdag for københavnske børn er en årlig tilbagevendende begivenhed. 

>>> Læs meget mere og find tilmeldingen her

Motion, underholdning og fodboldkamp i Parken
Der vil være masser af motion og underholdning på dagen, der bliver rundet af med en tur i Parken til F.C. København - FC Nordsjælland med kampstart kl. 19:00

I de seneste år har F.C. København i samarbejde med Københavns Kommune og Paul Petersens Idrætsinstitut inviteret byens skolebørn til CPH Playday årligt.

Formålet er, at få de københavnske børn til at stifte bekendtskab med en lang række motionsformer fra parkour over dans til fodbold, hvor idrætsgrene og børn kan mødes. Måske skaber det bånd, der gør, at endnu flere dyrker idræt.

Udover de mange idrætsaktiviteter, er der også underholdning f.eks. freestyle fodbold, FCK fanzone, Anders Hemmingsen som vært og selvfølgelig kigger LEO også forbi. Programmet opdateres løbende. 

Stor idrætsdag med mange muligheder

”Vi er stolte over at vi igen i år kan arrangere denne store og sjove idrætsdag for byens børn, sammen med Københavns kommune og Paul Petersens Idrætsinstitut. Vi tilbyder selv mange aktiviteter indenfor fodbold, men via dette samarbejde kan vi her præsentere en vifte af forskellige måder at røre sig på, og som igen kan skabe nye venskaber på kryds og tværs” siger Jacob Lauesen, direktør i F.C. København.

”Det er en del af F.C. Københavns ambition at bruge fodbolden som løftestang til at øge livskvaliteten for københavnere, og derfor er CPH Playday en vigtig aktivitet for os.”
 

Tilmelding og information
Du kan se mere om CPH Playday lige her, herunder tilmelding, praktisk information m.m.