Roony efter comeback-mål: Har arbejdet hårdt for det øjeblik

Roony Bardghji scorede for første gang siden marts i Parken i lørdags - et øjeblik, som den 16-årige kantspiller har ventet længe på.

"Det var skønt at få chancen igen - og det var stort for mig at score igen i Parken. Jeg har arbejdet hårdt for det øjeblik i lang tid, og knoklet på hver dag til træning. Det betyder meget for mig at kunne komme ind og hjælpe holdet - men det var selvfølgelig rigtigt skuffende, at vi alligevel ikke fik de tre point, men måtte nøjes med et enkelt til allersidst," siger Roony Bardghji og fortsætter:

Glad for at vise sit værd
"Jeg fik lidt flashback til min debut sidste år faktisk. Dengang var vi også foran 1-0, men indkasserede en udligning i sidste minut. Men sådan er fodbold desværre nogle gange, vi må bare rejse os hurtigst muligt, for jeg synes vi havde fortjent sejren," siger Roony, der kom ind i den sidste halve time af lørdagens opgør mod FC Nordsjælland og scorede i det 83. minut. 

"Jeg tror meget på mig selv, men det var dejligt også at vise træneren og alle andre, at man kan stole på mig. Så det betyder meget at kunne gøre en forskel for holdet."

Taknemmelig for modtagelsen
Roonys hidtil eneste kamp på hjemmebane i sæsonen var tilbage i sæsonpremieren mod AC Horsens, hvor han spillede den sidste halve times tid.

"Når skuffelsen over resultatet har lagt sig, er jeg meget glad for at spille igen i Parken foran alle vores mange fans. Det har jeg ventet længe på at få lov at gøre igen, og det var fantastisk at høre dem synge mit navn. Jeg er taknemmelig for den modtagelse, de gav mig - det er virkelig noget, der løfter én på banen, og man vil bare betale tilbage til dem og gøre det så godt som overhovedet muligt."

Stor og svær opgave mod City
Næste weekend venter en udekamp i Brøndby, men inden da kommer Manchester City på besøg i København på en stor Champions League-aften.

"Det bliver selvfølgelig en utrolig svær kamp tirsdag aften. Vi så jo selv, hvor gode de var i sidste uge i Manchester. Det er verdens bedste hold, og vi er samtidig ramt af skader til mange af vores mest rutinerede spillere. Vi må bare gøre det så godt som muligt og stå sammen som et hold. Og så ved alle jo, at Parken på en europæisk aften altid er en stor oplevelse og noget helt specielt. Det håber jeg selvfølgelig på at være en del af. At spille Champions League er noget, alle spillere drømmer om."

Roony har endnu ikke fået spilletid i den fineste europæiske turnering, men han har dog spillet europæisk fodbold, da han kom på banen i begge Conference League-kampe mod PSV i foråret.

Kampen mod Manchester City spilles tirsdag kl. 18.45 på Østerbro.