William Clem

Clem: Bliver specielt at møde Markus Solbakken

Tirsdag aften står William Clem måske ansigt til ansigt men en Viking-spiller, som han har været meget tæt med i mange år, nemlig Markus Solbakken.

"Vi er meget tætte og har været det i stort set hele mit liv, så det er en familie, der betyder meget for mig," fortæller William Clem og hentyder her til Ståle Solbakken og hans familie.

"Min storebror spillede på hold med Markus for langt tilbage, og så blev vi bare rigtig tætte, og jeg er også rigtig tæt med Markus’ lillesøster, som stadig bor i København og går i gymnasiet her. Dem ser vi meget til."

"Vi har lavet mange sjove ting sammen gennem årene og været på ferier sammen og rejst rundt i verden for at se blandt andet FCK. Vi var f.eks. på Nou Camp i Barcelona, da vi spillede dernede i 2010, og vi var på Stamford Bridge, da vi mødte Chelsea i 1/8-finalen. Men familierne har også bare været på ferier sammen, så det har sgu været fedt. Der har været en masse gode oplevelser, og vi nyder hinandens selskab."

Markus Solbakken
Markus Solbakken i den norske U21-landsholdstrøje i 2020. Foto: Getty Images


"Det er faktisk første gang, jeg skal spille kamp mod Markus, for han er nogle år ældre end mig, så vi har ikke mødtes i ungdomsårene. Så det bliver lidt specielt, men det bliver sjovt," lyder det fra William, der lige nåede at hilse kort på Markus i lufthavnen.

"Jeg har ikke talt med ham inden i morgen, så jeg ved ikke hvad deres planer er, og om han spiller, men jeg så at han spillede deres første kamp hernede."

"Han er central midtbanespiller ligesom jeg selv, han er en teknisk dygtig spiller, der er god på bolden og gerne vil have den og styre spillet, så vi minder måske lidt om hinanden. Så må vi se, om han kan leve op til det i morgen, og hvem der får håneretten," slutter William Clem.

Stream Viking-kampen på fck.dk
Du kan streame tirsdagens træningskamp mod Viking kl. 20.00 dansk tid her på fck.dk, hvis du har en IP-adresse i Danmark.