Andreas Bjelland

Clean Sheet i hele opstarten: Bjelland har en god en fornemmelse inden søndag

Søndag kl. 18 går det løs igen, når vi møder OB i Telia Parken. Og bedømt ud fra træningskampene i opstarten, ser særligt vores defensiv meget solid ud. 

Vi har nemlig ikke lukket mål ind i de fire opgør mod FC Roskilde, FC Astana, Örebro SK og New York City FC. Derfor har Andreas Bjelland også en god fornemmelse i kroppen inden forårspremieren på Superligaen. 

”Der er selvfølgelig stor forskel på træningskampe og Superligaen, men vi har stået godt på banen i træningskampene, og vi har ikke rigtig tilladt nogle chancer imod os. Det har været en rigtigt god opstart, så jeg har en god følelse inden søndag – det ser fornuftigt ud,” siger Bjelland. 

>> Find din plads til forårspremieren 

Bjelland var småskadet i begyndelsen af opstarten, men genoptræningen er forløbet problemfrit, og han fik fuld spilletid i den sidste testkamp mod New York City FC 3. februar. 

Nu han glæder han sig til at tage hul på mesterskabsjagten søndag i Telia Parken. 

”Vi har jo arbejdet frem mod det her gennem hele opstarten, så det bliver dejligt at spille om point igen og komme i gang med et vigtigt forår. Det bliver rigtig vigtigt at få en god start søndag, og jeg har en god tro på, at vi nok skal få de tre point,” siger Andreas Bjelland. 

>> Ankersen og Boilesen før foråret: Mesterskabet betyder alt

>> Hvem bliver forårets profil? Få spillernes egne  bud her