Christian Sørensen

Christian Sørensen: Pokalfinalen en drengedrøm

Christian Sørensen kan spille sin første pokalfinale i karrieren, når FCK torsdag står overfor AaB. Og den 30-årige back ser frem til en stor oplevelse for ham og holdkammeraterne i Parken.

En pokal der skal vindes
"Det er nok den største enkeltstående kamp, jeg kan komme til at spille i karrieren. Så rent personligt er det kæmpestort, men det er det også for alle andre i klubben, for det er for mange år siden, vi var i finalen sidst. Og det er jo en pokal, som vi skal vinde hvert år egentlig - ligesom den anden pokal, vi spiller om i det daglige," siger Christian Sørensen og fortsætter:

"Det bliver en fed dag, og jeg er spændt på at køre ind til kampen og allerede der mærke, hvordan det hele summer af fodbold i byen. Jeg har faktisk aldrig selv været inde og se en pokalfinale nogensinde heller, så det bliver vildt at være en del af en. Det er jo en drengedrøm at få lov til og jeg glæder mig helt vildt."

Klar til forlænget spilletid og straffespark
"Efter vores præstation mod Brøndby føler jeg, at vi står et rigtig godt sted. Og det boost skal vi tage med os til finalen - også selvom der sikkert kommer nerver på, men det skal der også være til sådan en kamp. Det bliver specielt, fordi det hele skal afgøres på dagen, men det har vi jo fået en vis erfaring i på vejen til finalen," siger han med et smil og henvisning til straffesparkskonkurrencen i Hobro og den forlængede spilletid i Thisted i efterårets pokalkampe.

Pokalfinalen mod AaB sparkes igang torsdag kl. 17.00.

>> Find din plads til finalen her!