Jacob Neestrup

Neestrup: Stor fightervilje bar os igennem

“Det giver et enormt boost før de sidste tre vigtige kampe i Superligaen,” sagde Jacob Neestrup efter pokaltriumfen mod AaB, hvor vi med den niende titel vandt pokalen til ejendom.

“Jeg er både glad og lettet, for man siger jo, at den første ofte er den sværeste. Så jeg er utroligt glad på spillernes vegne, på klubbens vegne og på fansenes vegne. Jeg har sagt lige fra dag 1 som cheftræner, at vores mål stadig var at vinde mesterskabet og pokalen denne sæson, og at jeg troede på, at vi har materialet til det.”

“Det havde vi, selv om vi igen blev ramt af skader før og under kampen. Lukas fik et slag på læggen i Derby, og det viste sig under opvarmningen, at han ikke kunne spille, og Falk vred om på anklen forleden i et solouheld til træning. Vi troede, at han kunne holde, men han måtte også udgå undervejs.”

“Men andre står klar til at steppe op, og vi må virkelig kæmpe og fighte for hver eneste bold i øjeblikket. Det gjorde vi virkelig i dag, og det skal også bære os igennem de sidste kampe.”

“Derfor bliver der heller ikke nogen stor fejring. Jeg har sagt til spillerne, at de skal nyde sejren i aften og i morgen, men ikke noget alkohol og fest. Nu spiser vi sammen og hygger os, og så tager vi hjem og sover, og det har været planen hele tiden, uanset resultatet i dag.”

“Kampen i dag var en meget låst kamp med to kompakte defensive organisationer, og vi havde svært ved at lukke dem op. Det handlede også om ikke selv at blotte os, og det lykkedes godt.”

“Og så er jeg meget glad på Diogos vegne over, at han blev matchvinder - og så på den måde. Det var netop mål som denne, jeg viste på video for bestyrelsen, inden vi købte ham… og de færreste ved nok, at han længe har spillet med store smerter, siden han vred om på foden tidligere i foråret, og det er først nu, han er ved at være helt klar igen.”

“Men det er en stærk kollektiv præstation af hele truppen, der bærer os igennem i dag,” sluttede Jacob Neestrup.

>> Blev klædt med VORES POKAL i Fanshoppen