Mustapha Bundu

Bundu efter stærk start: Faldet rigtigt godt til allerede

Mustapha Bundu har kun været FCK’er i 14 dage men har allerede sat sit præg på holdet i en stærk start i Hovedstaden.

”To kampe har givet to sejre, og jeg har bidraget lidt til dem. Så jeg er glad for mine første uger her i klubben. Jeg sagde da jeg kom hertil, at jeg ville hjælpe holdet med at få point ved selv at præstere - og det er lykkedes. Og vi skal bare blive ved på mandag mod SønderjyskE,” siger Mustapha Bundu.

To oplæg i to kampe

Bundu har haft næstsidste fod på to FCK-mål allerede. Først fandt han Karlo Bartolec, da kroaten scorede på langskud i Aalborg, og siden lagde han fornemt op til Jonas Winds mål i Horsens efter et veltimet løb i dybden.


”Jeg er glad for mine to oplæg. Det er også vigtigt for mig at være kampafgørende - så det håber jeg på at kunne blive ved med. Og jeg ser frem til også selv at score snart forhåbentlig,” siger den 23-årige sierraleoner og uddyber:


”Jeg kom ind i pausen i Aalborg, da vi var bagud 0-2, og fik hjulpet med mere tempo og energi, og så scorede vi tre gange og kom stærkt tilbage i kampen. Og i Horsens var vi især gode i 1. halvleg, mens vi kæmpede godt fysisk i 2. halvleg. Det viser, at vi både kan spille god fodbold men også, at vi kan fighte godt. Mentaliteten på holdet er rigtig fin, synes jeg.”Snart klar til 90 minutter

Det er blevet til 114 minutters spilletid i de to første kampe indtil videre, men Bundu regner selv med snart at være klar til at spille mere.

”Jeg er snart klar til 90 minutter. Jeg har manglet noget kampform i Anderlecht, men jeg har trænet en masse med høj intensitet. Men det kommer hurtigt. Jeg startede med 45 minutter mod AaB og spillede så 69 minutter mod Horsens, så det går fremad med formen og om et par uger bør jeg være klar til en hel kamp.”Gensyn med en god ven
Angriberen er som bekendt blevet genforenet med Jens Stage, som han spillede sammen med i AGF - og det glæder ham i den grad.”Det er et kæmpe plus at spille sammen med Jens igen. Vi kender jo hinanden godt og er gode venner også udenfor banen. Han har vist mig lidt af byen allerede, men det er lidt svært på grund af restriktionerne lige nu. Så vi må på sightseeing når det er muligt! Men vi har spist sammen nogle gange hjemme hos hinanden,” siger Bundu og fortsætter:

”Generelt er jeg faldet rigtig godt til her. Alle har taget godt imod mig lige siden jeg kom. Træningen er god, truppen er god og folkene omkring holdet ligeså. Og jeg har fået en lejlighed nu også, så det hele er gået godt,” slutter Mustapha Bundu.

Næste opgave for ham og holdkammeraterne er SønderjyskE i Parken mandag kl. 19.00. En kamp, der kan følges direkte på TV3 Sport og Viaplay.