Brede Hangeland solgt

F.C. København er d.d. blevet enige med den engelske Premier League-klub, Fulham FC, om et salg af den norske forsvarsspiller Brede Hangeland. Salget sker med øjeblikkelig virkning.

 

Brede Hangeland kom til F.C. København i vinteren 2006 og opnåede imponerende 107 kampe for de danske mestre ud af 110 mulige. Hangeland nåede at starte inde i 103 af kampene og score 6 mål for klubben.

 

- Brede har i sin tid hos F.C. København bidraget væsentligt til de flotte resultater, der er opnået. Han har både på og uden for banen været en rollemodel og vi vil naturligvis komme til at savne ham i klubben. Vi fik imidlertid et tilbud vi ikke kunne sige nej til, og da Bredes store ambition samtidig er at spille i Premier League, var der ingen vej tilbage. Der har været stor interesse for Brede i lang tid, og det er altid skuffende at miste gode spillere, men vi må samtidigt erkende at det er en del af gamet, siger sportschef Carsten V. Jensen som ønsker Brede og familien held og lykke i London.

 

- Det var været to fantastiske år i København, hvor jeg har spillet Champions League, UEFA Cup og vundet to danske mesterskaber. Jeg vil aldrig glemme min tid i klubben. Det er dog ingen hemmelighed at mit store mål altid har været at prøve kræfter med Premier League, så jeg er utrolig glad for at alt nu er kommet på plads. Jeg vil gerne benytte muligheden for at sige tak til klubben og de mange fans. Det har altid været stort at spille i PARKEN, og jeg kommer med sikkerhed til at savne København, siger Brede Hangeland.