Sidste træningsdag for Mackan

Sidste træningsdag for Mackan

Der var fornemt besøg til dagens træning på Nummer 10, da den gamle FCK’er og nuværende Premier League-spiller Brede Hangeland trænede med ..og øvrigt lignede sig selv i en kort 11 mod 11 træningskamp. Også landsholdsspiller Nicklas Bendtner virkede som om han nød at være tilbage på KB’s anlæg og være sammen med nogle af de spillere han har spillede ynglingefodbold med. Der var også en del opmærksomhed omkring Marcus Allbäck som trænede for sidste gang med truppen, mens Michael Silberbauer forventes at træne med holdet også i næste uge før hele truppen (undtagen vores landsholdsspillere) tager på en velfortjent ferie.

 

Morten Nordstrand fik sig en glædelig nyhed i dag, da Morten Olsen har udtaget angriberen til de kommende landskampe mod Polen og Holland - tillykke til 'Nord' med landsholdspladsen!

 

FCK.DK’s udsendte fotograf, Carl Redhead, var til stede og fangede spillerne til den sidste træning - også på slap linie efter træningen, dagen før sæsonens sidste kamp mod Lyngby lørdag kl. 15.00.