Nicolai Boilesen

Boilesen før PAOK: Europæiske aftener i Parken er noget specielt

Torsdag aften venter en stor og spændende europæisk kamp i Parken, hvor det græske tophold, PAOK FC, er modstanderen i Conference League gruppespillet.

Vi har vundet vores to første kampe mod Slovan Bratislava og Lincoln Red Imps, mens PAOK har slået Lincoln og spillet uafgjort med Slovan.

Nicolai Boilesen ser frem mod nøglekampen, hvor en eventuel vinder tager teten og førstepladsen i gruppen:

”Der er ingen tvivl om, at det er en vigtig kamp og en nøglekamp i gruppen, hvor det efter de første to kampe tyder på, at vi og PAOK er de to stærkeste hold."

"Det bliver en spændende udfordring for os, og vi ved, at europæiske aftener i Parken er noget specielt, så vi håber, at vi får en masse energi og opbakning fra tribunerne, for det bliver helt sikkert en tæt og intens kamp.”

Boile bar anførerbindet mod SønderjyskE i Zecas fravær:

”Vi savner selvfølgelig de dygtige spillere, vi har ude med skader lige nu, men jeg synes, at vi som trup og hold giver alt for at stå sammen," siger Boilesen.

"Vi har nogle unge og meget talentfulde spillere, der virkelig tager et stort ansvar og giver alt de kan. Det skal vi mere erfarne hjælpe dem med, ligesom vores fans kan vise dem, at vi står bag dem. De unge bliver bedre og bedre, men de skal have al den støtte, vi kan give dem.”

Efter de europæiske aften venter der tre dage senere endnu en spændende kamp, når der på søndag er Derby i Brøndby.

”Alle i truppen glæder sig til de kommende kampe, og vi går efter at stå med to sejre, når ugen er omme. Men lige nu er alt fokus på at slå PAOK, hvor vi vil stå stærkt i gruppen med endnu en sejr,” slutter Nicolai Boilesen.

Du kan sikre dig en plads til kampen lige her.