FCK-fans i Dortmund

Billet-info til udekampen mod Manchester City

Til udekampen mod Manchester City er det lykkedes os at lave en aftale med klubben, så vi kan sælge billetterne digitalt via vores eget billetsystem.

Vi mærker vi stor efterspørgsel på billetterne og sælger derfor via loyalitetspoint, som tilgodeser de fans, der har set flest FCK-kampe.

Billetkøb efter først-til-mølle-princippet i loyalitetspoint-grupper
Der er ingen garanti for billet til opgøret, da billetterne fordeles efter første-til-mølle-princippet til loyalitetspoint-grupper med flere personer end det tilgængelige antal af billetter.

Vi har 2700 billetter til udebaneafsnittet, og billetprisen er 220 kr. Du kan kun købe én billet pr. profil på billet.fck.dk. 

Tidsplanen for mulighed for billetkøb pr. billet-gruppe:

  • Fredag den 16. september, kl. 10. Alle fans med 2500 loyalitetspoint eller flere kan købe billet via. billet.fck.dk i 24 timer frem efter først-til-mølle-princippet.
  • Lørdag den 17. september, kl. 10.  Alle fans med 2120 loyalitetspoint eller flere kan købe billet via. billet.fck.dk i 24 timer frem efter først-til-mølle-princippet, såfremt der fortsat er ledige billetter. 
  • Søndag den 18. september, kl. 10. Alle fans med loyalitetspoint kan tilgå billetterne efter først-til-mølle-princippet, hvis der stadig er ledige billetter.
  • Søndag den 18. september kl. 15. Åbent salg for alle, hvis der stadig er ledige billetter. 

>> Find billetter på billet.fck.dk 

Du kan se dine saldo med loyalitetspoint på billet.fck.dk, hvis du logger ind med med den e-mail, du har tilknyttet dit abonnement/sæsonkort og Away-kort. 

>> Læs mere om loyalitetsprogrammet her