Nicklas Bendtner træner i Telia Parken

Bendtner: Vi skal have en god start i Europa

"Jeg glæder mig rigtig meget!" lyder det fra Nicklas Bendtner, der i dag var tilbage i Telia Parken, hvor han har optrådt så mange gange i den danske landsholdstrøje. Men nu gælder det den hvide FCK-trøje.

"Det er vores første kamp i gruppen, så jeg tror, der bliver fuld knald på, og vi skal selvfølgelig have en god start i Europa League. Og så glæder jeg mig til at møde fansene, det bliver rigtig stort!"

"For mit eget vedkommende har Ståle ret, når han siger, at vi tager det dag for dag og ser på tallene, hvordan jeg udvikler mig. Og så på et tidspunkt, når jeg har fået nogle flere minutter i benene, så kan jeg begynde at banke på til en startplads, men på nuværende tidspunkt er det ikke aktuelt."

Nicklas Bendtner har spillet mange store Champions League-kampe ude i Europa, men Europa League er heller ikke nyt for ham.

"Jeg spillede Europa League de sidste to år i Rosenborg, og selvfølgelig bliver det aldrig det samme som Champions League, men det er stadig en stor europæisk turnering, hvor du kan måle dig mod andre store hold. Så det er stadig en sjov turnering at spille," siger Bendtner, som er i en trup på 19 spillere, der en time før kickoff reduceres til 18.


>> Du kan stadig sikre plads til alle tre EL-hjemmekampe med gruppespilspakken