Andri Fannar Baldursson

Baldursson efter hurtig debut: Fedt at få chancen allerede

Bare seks dage efter han kom til klubben, fik Andri Baldursson debut i 4-0-sejren i Vejle i søndags. Og det betød meget for den unge midtbanespiller, der fik de sidste tyve minutter på banen i opgøret.

"Jeg er meget glad. Når holdet spiller så godt, er det endnu sjovere at være en del af det. Nu håber jeg også, at vi kan blive ved med at gøre det godt og blive ved med at vinde. Vi går en spændende tid i møde," siger den 19-årige islænding, der kom til København på en lejeaftale fra italienske Bologna resten af sæsonen.

At han allerede skulle i Superliga-kamp i første forsøg kom lidt bag på ham.

"Jeg var lidt overrasket over at få chancen allerede, men det var virkelig fedt. Jeg har trænet hårdt siden jeg kom hertil i sidste uge, og hvis træneren vil have mig til at bidrage inde på banen er jeg altid klar. Jeg går altid 100% ind i alt, hvad jeg gør, og jeg er klar til at hjælpe holdet," siger han og fortsætter:

"Jeg synes, at det gik godt. Jeg kom ind i stedet for Zeca og prøvede at spille mit spil og være involveret på midtbanen så godt som muligt. Jeg nåede at få et gult kort også, men det var min første kamp, og jeg glæder mig allerede til at vise mig mere frem, når jeg lærer mine holdkammerater bedre at kende," lyder det fra Baldursson, der fik lov til at holde en spontan debutanttale i omklædningsrummet efter kampen:

"Ja, det var lidt sjovt, og jeg fik ikke sagt så meget - men holdet har taget virkelig godt imod mig, og jeg er rigtig glad for at være her."

Andri Baldursson er pt. med det islandske A-landshold, der i de kommende dage møder Rumænien, Nordmakedonien og Tyskland i VM-kvalifikationen hjemme i Reykjavik.

>> Se Baldurssons FCK-hurra og tale her