Babacar scorer sejrsmålet

Babacar helt i Herning i sidste sekund!

I absolut sidste sekund blev indskiftede Khouma Babacar helt i Herning og sikrede sejren på 1-0! Dermed er vi nu 6 point foran midtjyderne i tabellen.

Det var en intens og jævnbyrdig forestilling i Herning, og helt indtil det 94. minut lignede det en nulløsning - men så fik FCM-keeper Elias Olafsson ved en fejl afleveret bolden til Isak Bergmann Johannesson, og islændingen lagde den til rette til Babacar, der først sparkede i ryggen på en FCM-forsvarer, men selv fulgte op og headede returbolden i mål!

Dermed tog vi alle tre point i Herning for første gang siden 2016.

Paul Mukairu, Pep Biel og Kevin Diks havde vores bedste forsøg undervejs indtil sejrsmålet til sidst, men uden det for alvor blev rigtig farligt, mens Evander og Junior Brumado stod for værternes bedste muligheder, mens også Kamil Grabara viste klassen på et langskudsforsøg fra indskiftede Pione Sisto mod slutningen.

I 92. minut kom midtjydernes største chance, da Denis Vavro mistede bolden ved baglinjen, men Boilesen kom lykkeligvis på tværs og kom i vejen for FCM-forsøget tæt under mål.

Roony fik også annulleret et føringsmål i starten af opgøret, da bolden havde ramt dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen i opspillet - og derfør blev der korrekt dømt dommerkast i stedet for mål.

Tak til alle F.C. Københavnere, der fyldte udebaneafsnittet i Herning - og god tur hjem!

Næste uge byder på hele to hjemmekampe i København. Torsdag gælder det returkampen mod PSV i Parken og søndag kommer FCN på besøg i Hovedstaden.