Jubel efter scoring

Thorup: Forløsende sejr efter gennemsolid præstation

Det blev en helt vanvittig afslutning på topkampen i Herning, da Khouma Babacar headede bolden i nettet i de allersidste sekunder. Og cheftræner Jess Thorup så ikke engang målet!

”Nej, jeg havde nået at vende mig om i ærgrelse over Babacars første skud, som gik i ryggen på Høegh, men så kunne jeg høre reaktionerne fra de andre, og så brød jublen ellers ud,” smilede Thorup bagefter.

”Det var en kæmpe forløsning efter en lige kamp, hvor jeg synes, vi leverer en gennemsolid præstation, men vi ville gerne have været mere på bolden og skabt flere chancer. I forhold til i torsdags, hvor vi skabte masser af chancer, så manglede vi det sidste i dag i timingen og relationerne, men vi havde troen på det lige til det sidste."

Spillere fra bænken fremtvang afgørelsen
"Og for fjerde kamp i træk bringer vi spillere ind fra bænken, som er med til at fremtvinge afgørelsen ved at sprinte i presset i 94. minut og udstråle tro på tingene. Det vidner igen om en fantastisk indstilling i hele truppen.”

"Vi havde en hård kamp i torsdags, men det bruger vi aldrig som undskyldning, for det er sådan, vi gerne vil have det med europæiske og hjemlige kampe. Vi kom med stor tro på tingene i dag, og især de første 35 minutter af 1. halvleg var gode, mens vi slog lidt op i banen de sidste ti minutter, men det talte vi om i pausen.”

11 kampe endnu
”Denne kamp afgør ikke mesterskabet, og jeg vil stadig ikke forholde mig så meget til placeringen og de nærmeste konkurrenter. Der er 11 kampe endnu, men vi har selvfølgelig bragt os i en gunstig position.”

”Men vi ser først og fremmest på bare vores egen præstationer, og nu skal vi hjem og evaluere kampen, og så har vi en vigtig kamp igen på torsdag, både for os for dansk fodbold,” sluttede Jess Thorup.

Stor interesse for PSV-kampen
PSV-kampen på torsdag kan meget vel blive totalt udsolgt, så vi anbefaler at du ikke venter for længe, hvis du vil sikre dig en plads - det kan du gøre her på billet.fck.dk