Ariël Jacobs: - Nederlaget bør ikke påvirke os

Ariël Jacobs: - Nederlaget bør ikke påvirke os

Midt imellem 2. og 3. spillerunde af Superligaen havde F.C. København fået plads til en træningskamp mod et fysisk stærkt Premier League mandskab fra West Bromwich Albion. Selvom F.C. København havde bolden i store dele af kampen, så var det alligevel gæsterne der kunne tage hjem med de tre fiktive træningspoint.

Af Jan Eliassen
Ariël Jacobs satte efter nederlaget disse ord på kampen:

- Jeg er selvfølgelig ikke tilfreds med resultatet, men det er jo vigtigt, at vi får lært lektien inden vores europæiske kampe – fx ser vi i dag, hvor vigtigt det er at være effektive oppe foran.

- Vi havde bolden meget – og måske var det West Bromwich der tillod os at have bolden – men vi havde i hvert fald svært ved, at omsætte vores spilovertag til de store målchancer.

Men på trods af resultatet, så tog Ariël Jacobs nederlaget forholdsvis roligt:

- Det var jo en træningskamp, og stort set alle mand fik 45 minutters spilletid – altså hvad jeg betragter som en rigtig træningskamp.

- Nederlaget bør ikke have nogen indvirkning rent mentalt set i forhold til de europæiske kampe, så nederlaget bør ikke påvirke os – så nu ser vi bare frem mod lørdagens hjemmekamp mod AaB, en kamp hvor vi gerne skulle vis os ved fuld styrke, og så få hevet et godt resultat i land.

Kris Stadsgaard: 0-0 havde nok været et fair resultat

- Det var en noget misvisende resultat. Vi spillede en nogenlunde kamp, og 0-0 havde nok været et fair resultat. Udskiftningerne koster noget flow, og vores tempo var ikke højt nok - men nu gælder det kampene lørdag og onsdag, og det bliver nogle helt andre kampe

Christian Grindheim: De stod bare og ventede på kontraen

- Det var en træningskamp - men en kamp uden ret meget tempo. De stod bare og ventede på kontraen, og det lykkedes jo meget godt, da de scorede tre mål.

Thomas Kristensen: De var fysisk stærke

- De var fysisk stærke - og så var de meget meget hurtige på deres kontraer. Der kunne man godt se, at det kræver noget styrke og hurtighed at være i Premier League.